Activiteiten

In de omgeving van uw Maasvilla zijn er legio mogelijkheden voor dagtochten en uitstapjes. Binnen een half uurtje vaart u vanaf uw Maasvilla naar de Maasplassen. Een uitgestrekt gebied van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Het hele gebied is vanwege zijn diversiteit uniek te noemen. Men kan er onder meer zwemmen, surfen, zeilen, duiken en waterskiën. Er zijn diverse moderne jachthavens, mooie dagstranden en uitstekende visstekken.

 

Ook andere activiteiten en uitstapjes kunt u makkelijk inplannen vanuit uw Maasvilla. Denk bijvoorbeeld aan de vele fietsroutes die hier lopen, vaak makkelijk aangegeven met de zogenaamde fietsknooppunten. Stel u eens voor. Op een zonnige zaterdag op de fiets met het veerpontje over de Maas naar België. Op weg naar het gezellige Maaseik om daar deze historische stad te verkennen. Na een heerlijke maaltijd met passende streekbier of -wijn peddelt u langs de Maas weer terug naar uw Maasvilla.

 

Ook andere steden zoals Thorn, Roermond, Hasselt, Maastricht en Maasmechelen zijn zeker een bezoek waard. Volop cultuur en genieten van het bourgondisch leven en men kan er natuurlijk ook prima shoppen. Kleding, design, antiek & curiosa en natuurlijk diverse streekproducten maken de citytrips de moeite waard.

 

U kunt kastelen bezoeken. De Grote Hegge in Thorn en kasteel Daelenbroeck liggen dichtbij.

Ohé & Laak

Bourgondisch Limburg

Activiteiten

Fotoalbum omgeving

^ Naar boven