Ohé & Laak Maasvilla's

De drijvende Maasvilla in het Limburgse Landschap zorgt voor een gevoel van ontspanning. Het uitzicht over het water en het direct wonen aan het water in het Limburgse natuurschoon geeft een exclusief gevoel. De Maasvilla's liggen in een plas ten zuiden van het dorpje Ohé en Laak. De plas staat in open verbinding met de Grensmaas die toegang geeft tot de Maasplassen, een van de grootste aaneengesloten watersportgebieden van Nederland. 

Klik hier voor de brochure (pdf) van de Maasvilla's.


Nieuws

 

Open Huis: Wonen op het water - op 27 november
Een huis op het water geeft u iedere dag weer een vakantiegevoel. Uw eigen Maasvilla in het mooie Ohé en Laak in Limburg maakt dit mogelijk. Deze bijzondere en luxe ingerichte drijvende woning ligt aan de Maasplassen en biedt u 120 m2 woonplezier. Uw boot meert u af aan uw eigen aanlegsteiger.
Dit jaar organiseren wij weer een aantal keer Open Huis. U kunt dan de showvilla bezoeken en zelf ervaren hoe deze drijvende woningen u een gevoel van vrijheid geven.

 

Open Dagen in 2016 - Meer informatie.

 

 

Wilt u een andere keer komen kijken, maak dan een afspraak met Hans Verver of Loek Bergstein

 

Volg Maasvilla's op facebook

Het grote genieten is begonnen

 

Carl van Gelder: “Na de aankoop van onze Maasvilla hebben wi
kunnen genieten van enkele heerlijke zomers weken. Een heerlijk voorproefje van wat we hier de komende jaren gaan ervaren.
Lees meer

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

 

 

^ Naar boven